Nedstat Basic - Web site estadísticas gratuito
El contador para sitios web particulares
Contador gratuito L'aeroplà del Raval | Tina Vallès <$BlogRSDUrl$>

30.8.05

Avís a la tripulació televident 


Els eterns usuaris de xampú anticaspa vidalsasoon continuen governant les pantalles en aquests mesos difícils per als addictes al comandament a distància.

S'ha pogut saber que els titulars als quals supleixen tota aquesta colla d'excèntrics sense sentit del ridícul estan tornant de les seves segones residències mitjançant la modalitat caravana-a-l'autopista o motí-improvisat-a-l'aeroport.

S'espera que en menys d'un mes les pantalles tornin a ser les de sempre i les velles glòries de la cançó i el circ (que ja no són velles gràcies a Sant Lífting, ni glòries perquè el pedestal tenia aluminosi) es desaran de nou a l'armari fins a l'estiu vinent.

Qui signa aquesta crònica, però, no sap si aquesta és una bona notícia, i per previsió recomana als sempre fidels lectors que consultin la cartellera, en triïn un títol i surtin de casa abans que un membre de la seva família s'acosti massa a la televisió. S'estalviaran reposicions diàries a dos capítols per barba, refregits de rebullits de rezàppings, gales per desenterrar antics temes musicals que ens havia costat molt d'oblidar i classes de repetidors d'ESO disfressades de concursos de cant, ball i psicologia barata.

És per això que gosem jugar-nos el lloc de feina i suggerir-vos que apagueu, desendolleu i deseu la tele fins a nou avís. Veureu quants llibres, CD o plantes d'interior caben en l'espai que fins ara ocupava aquest trasto que ens feia baixar la persiana durant les hores de més sol perquè ens vèiem reflectits a la pantalla.

I per als que aquesta acció preventiva representi un pas dur de fer, hi ha la possibilitat de suplir una pantalla per una altra. Internet pot ser la metadona dels teleaddictes. Tot i que en desconeixem els efectes secundaris, ens atrevim a afirmar que seria una addicció més fàcil de portar, atès que a pc city els portàtils estan molt bé de preu.

Us saluda,

El cronista antitele amb ulleres de pasta i llibre de Vila-Matas a la butxaca de l'americana sense planxar

NOTA: Al Rebost, la cuina de la néta.



Creative Commons License