Nedstat Basic - Web site estadísticas gratuito
El contador para sitios web particulares
Contador gratuito L'aeroplà del Raval | Tina Vallès <$BlogRSDUrl$>

3.1.05

Calendaris 


Toca canviar, substituir, llençar calendaris vells, i estrenar-ne, penjar-ne, obrir-ne de nous. Calendaris, en plural.

Un de petit prop de l'ordinador on s'hi vegin els primers sis mesos de l'any, per fer-nos una idea dels festius que vénen, d'en què cau segons quina data, etc.

Un de gros a la paret, en què cada pàgina és un mes, i amb prou espai sota cada xifra per poder-hi escriure conceptes clau que ens avisen de cites, efemèrides, que no hem d'oblidar. Aniversari Enric. Sopar traductors. Etcètera.

Dotze detalls de quadres de Klimmt a la brossa, dotze fotos de Nova York a la paret. Els noms dels mesos i dels dies de la setmana en un munt d'idiomes. "M'agrada més maig que gener".

És una situació (sensació) semblant a la del canvi d'hora que vivim un parell de cops l'any. De sobte ens trobem buscant rellotges pertot. I sempre ens en deixem un. El del vídeo o el de la cadena de música.

Sigui com sigui, el gener l'hem estrenat avui, passant pàgina a l'agenda i veient que tot continua igual, la setmana plena de coses a fer, algunes entre claudàtors perquè no caduquen o són optatives o no estan confirmades, o són eternes candidates a ser-hi: [Dentista], [Passaport]...



Creative Commons License