Nedstat Basic - Web site estadísticas gratuito
El contador para sitios web particulares
Contador gratuito L'aeroplà del Raval | Tina Vallès <$BlogRSDUrl$>

18.1.05

«El saben aquél...» 


Un francès, un anglès, un alemany i un espanyol decideixen construir un avió immens i se'n van a veure el senyor Airbus perquè els ajudi.

Primer hi va el francès i demana de fer la cabina dels pilots, que és el que fa que un avió funcioni. I el senyor Airbus ho accepta.

Després arriba l'anglès i diu que ell vol encarregar-se del cos de l'avió, on van els passatgers, que al capdavall són els destinataris finals de la cosa. I el senyor Airbus hi està d'acord.

Llavors és el torn de l'alemany i li comunica que ell desitja fer les ales, perquè un avió sense ales, per molt bona cabina de pilots que tingui, no pot volar. I el senyor Airbus diu que entesos.

I per últim, quan el senyor Airbus ja donava per tancada la construcció de l'avió i se n'anava cap a casa, es troba l'espanyol plorant al costat de la porta del seu despatx:

- Què et passa, espanyol?

- El francès, l'anglès i l'alemany han tornat a passar de mi, senyor Airbus, buaaa! Per què sempre surto mal parat als acudits? Buaaa!

El senyor Airbus sent una mica de llàstima i se l'enduu cap al despatx per rebre'l com ha fet amb els altres, i li diu:

- Espanyol, no pateixis, hi ha una feina per a tu, encara no hem trobat qui s'encarregui de fer les peces petites. Vols fer-ho tu?

NOTA: Premi de consolació als que diguin que les peces petites també són importants. Ha!




Creative Commons License