Nedstat Basic - Web site estadísticas gratuito
El contador para sitios web particulares
Contador gratuito L'aeroplà del Raval | Tina Vallès <$BlogRSDUrl$>

17.1.05

Quatre bones notícies per al dilluns 


Diuen que els que encara creuen en la setmana laboral de cinc dies els dilluns estan especialment decaiguts, malhumorats i poc inspirats. Aquí van, doncs, quatre bones notícies per donar sentit al dia més dur de la setmana per a la major part de la població.

1. El MNAC obre la seva biblioteca; una bona notícia per a tots els interessats per l'art i els aficionats a les biblioteques en general.

2. És dia de l'espectador al Renoir Floridablanca (i a tots els altres cinemes de V. O.), la sala de cinema que va rescatar el Raval de l'analfabetisme cinematogràfic, tot i que està al barri de Sant Antoni.

3. La Dulce ve a cantar al Palau de la Música demà i demà passat (dins d'aquella cosa del Festival del Mil·lenni que serveix, entre d'altres coses, perquè cada any el senyor Moustaki tingui una excusa per venir a Barcelona).

4. La Paquita i la Lolita cuinaran per a nosaltres aquest vespre des de la pantalla (flanquejades pel Pellicer, guarnit com sempre amb camisa blanca i americana negra, fent canvi de pla en cada punt i a part i llegint el teleprompter --o teleapuntador, que diu el Termcat-- com qui et pregunta si estudies o treballes en una barra de bar amb un gintònic a les mans).

Així doncs, biblioteca nova, cinema per quatre euros (com cada dilluns), fados d'alçada i cuina de tota la vida, quatre bons motius per encarar el dia.

Volia trobar-ne cinc però no me n'he sortit. Podria posar que la coral Twocats pel Gospel fan cinc anys, però això va ser ahir. També podria dir que per fi s'investigarà la síndrome de Sanfilippo a Espanya però com que acostumo a gastar (segons com) un to un pèl mofeta no hauria quedat gaire seriós, i aquesta malaltia, per incurable i per limitar l'esperança de vida entre els 12 i 16 anys, ho és molt, de seriosa.

Així que si a algú se li acut alguna altra bona notícia per començar la setmana, aquí baix té lloc per dir-ho, com sempre.



Creative Commons License