Nedstat Basic - Web site estadísticas gratuito
El contador para sitios web particulares
Contador gratuito L'aeroplà del Raval | Tina Vallès <$BlogRSDUrl$>

24.1.05

Un altre dilluns, potser el pitjor 

Un altre dilluns i per tant una altra petita llista d'alegries per al cos (cap inclòs). Això ja fa olor de secció, però no ens enganyem, una flor no fa estiu. Anem per feina, que avui la primera bona notícia té una data de caducitat gairebé immediata.

1. Avui a dos quarts de nou del vespre a la Sala Apolo reposen la pel·lícula In the mood for love, de Wong Kar Wai, amb la meravellosa Maggie Cheung, els seus vestits de coll alt i tall a la cuixa i aquella música... Els que la vulgueu reveure o els que encara no l'hagueu descobert, penseu que l'entrada (que em sembla que val 4 euros) anirà a parar als afectats del tsunami (com no podia ser d'una altra manera; per cert, arran d'això us recomano l'article d'avui de Trallero a La Vanguardia).

2. Toni Catany exposa a la Galeria Trama, al carrer Petritxol, 8, de Barcelona. Els que no conegueu aquest fotògraf de Llucmajor, passeu per aquí i aneu fent boca.

3. A la Galeria Punto Arte, al carrer d'Enric Granados, 118, de Barcelona, hi ha una exposició col·lectiva que dura fins aquest divendres en la qual podreu veure alguns gravats de Roser Sales, de qui ja vaig parlar fa uns mesos en aquesta mateixa pàgina. A més, en aquesta mateixa galeria estan preparant una col·lecció de llibres d'artista (per cert, que són una variant artística dels llibres pop up) relacionada amb l'Any del Llibre i la Lectura i que sembla que es presentarà a l'abril.

4. Malgrat aquest trio de motius per agafar el dilluns per les banyes, sembla que arriba una onada de fred terrible (ahir a TV3 la línia que marca la progressió de la temperatura al llarg de la setmana baixava fins al logo de la cadena..., sembla que hi disfrutin!?) que podria provocar, juntament amb uns quants factors més, que avui fos un dels pitjors dies de l'any, si hem de fer cas de Cliff Arnalls, investigador de psicologia de la Universitat de Cardiff.

Arnalls diu (ho he tret de Vilaweb) que el gener sol ser el pitjor mes de l'any, perquè les rebaixes fan empitjorar l'economia familiar, fot un fred que pela, i la llista de propòsits lluny d'animar-nos ens enfonsa encara més en la nostra decepció. I si hi afegim que el dilluns ja és de per si un mal dia, i que aquest és el darrer dilluns de gener, i per tant ja ens queda lluny la dolçor dels dies nadalencs, el resultat és que avui, 24 de gener, podria ser el pitjor dia de l'any. I que hi hagi gent que investigui aquestes coses...




Creative Commons License