Nedstat Basic - Web site estadísticas gratuito
El contador para sitios web particulares
Contador gratuito L'aeroplà del Raval | Tina Vallès <$BlogRSDUrl$>

19.4.05

Coca de Sant Jordi 


Uf. Una cosa menys. S'han decidit en 24 h. Benet XVI. Qui decideix el nom i en funció de què? Continuo fent gala de la meva ignorància en temes papals, ja ho veieu.

La victòria de Ratzinger (té nom d'insecticida i somriure hannibal·lecterí, malament van) ha fet ombra a una rebequeria que el senyor Coca ha tingut fa poques hores. Diu que s'hauria de fer vaga de signar llibres, però que aquest any no, que el que ve.

És que enguany el senyor Coca ha tingut una idea que (feu-me cas) crearà escola: munta la paradeta a casa.

Així que ja ho sabeu, dissabte allunyeu-vos de les Rambles i el passeig de Gràcia i aneu cap al carrer Bruc, 16 (entre ronda Sant Pere i Ausiàs March, ben a prop del centre), que el Coca us hi espera amb el boli a punt i qui sap si alguna cosa per picar (no faré la broma fàcil). Bon màrqueting, sí senyor.

I l'any que ve que no signi ningú, eh, recordeu-vos-en.


||Actualització||
(20 d'abril, 8.05 h)

A La Vanguardia d'avui surt l'estirabot de Coca. I continuo sense entendre perquè no proposa la vaga per aquest dissabte, que així ens en recordarem tots. Qui sap on serem i què farem el 23 d'abril del 2006!

Carles Miró proposa continuar la ruta un cop haguem vist Coca a Bruc. I Jaume Subirana i Oriol Izquierdo en parlen més seriosament.



Creative Commons License