Nedstat Basic - Web site estadísticas gratuito
El contador para sitios web particulares
Contador gratuito L'aeroplà del Raval | Tina Vallès <$BlogRSDUrl$>

18.4.05

Qüestions d'eleccions papals i tòpics llibrescos 


Per què el Papa no es tria mitjançant eleccions democràtiques, es fan quinze dies de campanya d’abast mundial, es convoca els electors a la parròquia més propera, es fa un debat televisiu entre els papables, es fa la clàssica enganxada de cartells, es visiten hospitals, escoles i geriàtrics (i hi podríem afegir monestirs, convents, esglésies, catedrals, ermites...) per convèncer els electors i donem feina al Francino amb una nit electoral amb forquilles, tants per cents escrutats i connexions a les seus dels papables?

Per què cada any quan s’acosta Sant Jordi surt algú que diu que llegir és vital i algú altre que, en canvi, afirma que llegir és una afició com qualsevol altra? Per què cada vegada es repeteixen els mateixos tòpics però només es considera repetitiu aquell que diu que llegir és necessari per viure i al que diu que no ho és se’l continua trobant original i fins i tot provocador? I, ja posats, què m'importa a mi quins llibres llegeix un cantant encara que m’agradi com canta? I, encara més, es pensen que compraré i/o llegiré els títols que recomana el futbolista o el polític? I... És més... De debò creuen que ens ho empassarem, tot plegat? D'un cantant m'interessa saber què escolta, en tot cas; i d'un futbolista..., no m'ho feu dir, que és d'hora i hi poden haver nens.

Per cert... S'hauran decidit abans de dissabte els de la Capella Sixtina? Des d'on faran el TN de dissabte: Roma o les Rambles? És fàcil d'endevinar com lligaran una notícia amb l'altra, oi?



Creative Commons License