Nedstat Basic - Web site estadísticas gratuito
El contador para sitios web particulares
Contador gratuito L'aeroplà del Raval | Tina Vallès <$BlogRSDUrl$>

6.5.05

«Caro diario...» 


En fer, dilluns, l'agenda d'actes de la setmana sembla que el meu subconscient va deduir (o decidir) que com que ja tindríem la clientela distreta no caldria tornar a volar en set dies. Però sempre hi ha algú o altre que es preocupa per la salut de la pilot, així que valguin aquestes ratlles per informar als senyors passatgers que tot rutlla, que el motor està intacte i que esperem tornar a volar aviat.

Mentrestant, aquí teniu informació sobre unes jornades sobre dietarisme i blogs que es faran d'aquí a un mes a Sant Cugat. La cosa és gratuïta però cal inscripció. I per als que us estimeu més la virtualitat, es veu que en faran seguiment a través d'un blog. Quan en sàpiga més, us ho dic, si interessa.

Sé que hi han convidat uns quants bloguers (alguns dels quals figuren en la llista de copilots, però no els destaparé, que ho facin ells). Ara, el que no sé és quins els han confirmat l'assistència i quins no, i, esclar, també hi haurà escriptors de paper (novel·listes, dietaristes, poetes, periodistes). Només puc dir-vos que jo hi seré i que la llista de noms que en teoria està previst que hi vagin és llarga i variada.

Pot ser, però, que quan es defineixi més tot plegat jo ja hagi volat de debò i sigui lluny del Raval i de l'Aeroplà... Per això us ho deixo aquí ara, tot i que falti un mes, perquè si a algú li interessa tingui temps d'estar-ne al cas i no perdre-s'ho (o al contrari: allunyar-se de Sant Cugat i rodalia els dies 6 i 7 de juny, ja que la densitat de població lletratocada creixerà notablement i ningú no en pot preveure les conseqüències).



Creative Commons License