Nedstat Basic - Web site estadísticas gratuito
El contador para sitios web particulares
Contador gratuito L'aeroplà del Raval | Tina Vallès <$BlogRSDUrl$>

2.5.05

D'un dilluns de saudade a un diumenge titellaire 


Reprenc aquell costum que em va durar dues setmanes de recollir possibles coses a fer durant els set dies que vénen. Aquesta setmana està força atapeïda i n'hi ha per a tots els gustos, però destacaria especialment el dilluns i el divendres, que són dues grans bones notícies.

DILLUNS
El grup portuguès Madredeus, amb la màgica Salgueiro al capdavant, torna a Barcelona i torna, també, al Palau de la Música. Aquesta vegada no els veuré, però ja he tingut el gust de sentir-los tant al Palau (fa sis o set anys) com al Teatre Grec (el 2000, em sembla) i valen molt la pena si us agrada la música portuguesa i podeu deixar les ganes de ballar penjades a l'armari per disfrutar d'un parell d'hores de bon so sanificador.

DIMARTS
A l'Ateneu, com ja us n'ha informat la Teresa, aprofitant que presenten el Nuevo Pascual, l'Arnau Puig tornarà a convertir-se en Pujols i tornarà a deixar amb la boca badada tots els que tinguin la sort de veure'l. Aquest joveníssim actor de Teatre Kaddish es mereix que l'aneu a veure si no vau poder anar a l'Artenbrut (just abans que el tanquessin) ara fa uns mesos.

DIMECRES
Al cafè Lletraferit (Joaquim Costa, 43), a les 19.30 h, se celebra el Concurs Homenatge 100 Anys de Poesia amb Rimbaud, en el qual els concursants llegiran fragments de les obres d'aquest poeta francès.

DIJOUS
A l'Antic Teatre (c. Verdaguer i Callís, 12), es fa un recital de poesia àrab i persa contemporània a les 21 h. Hermann i Nausicaa Bonnin recitaran i Mohamed Soulimane els acompanyarà amb el violí.

DIVENDRES
Després de dos dies seguits de poesia, un concert i una presentació d'un llibre, potser que descansem una mica i aprofitem el divendres per anar, a l'hora que vulguem, a la llibreria més propera a comprar El telón, la darrera obra de Kundera. Així, al sofà, amb l'assaig del txec entre mans, podreu descansar perquè dissabte toca marató.

DISSABTE
Si em vaga..., Marató poètica d’homenatge a Josep Carner, de 10 a 20 h. Cal inscriure-s'hi prèviament (del 28 d'abril al 5 de maig, 629 430 965, 93 481 33 10, jvalls@llibreriacatalonia.com o efarras@llibreriacatalonia.com). En plena marató, pot ser que us toqui llegir abans o després d'Enric Casasses, David Castillo, Lluís Solà, Enrique Badosa, Jaume Subirana, Josep Pedrals o Vinyet Panyella. I el més possible és que dels sense fre no n'hi trobeu, que es veu que el Carner no l'entenen gaire.

DIUMENGE
Després de tanta alta literatura i esforços mentals, potser que aneu a la trobada de titellaires que es farà a la plaça Sant Felip Neri a les 19 h. És possible que no s'hi pugui entrar, que ensopegueu amb tots els que es passegen com autòmats cada diumenge pel Barri Gòtic, però val la pena intentar-ho, i si l'allau de gent ens aclapara, ens acostem al cafè del Museu Frederic Marés i fem el primer te fred amb menta de la temporada a l'aire lliure.

Altres opcions, aquí (no us ho acabareu).



Creative Commons License