Nedstat Basic - Web site estadísticas gratuito
El contador para sitios web particulares
Contador gratuito L'aeroplà del Raval | Tina Vallès <$BlogRSDUrl$>

6.6.05

De memes* 

MEME MUSICAL

1. A l'atzar, deu àlbums de la meva col·lecció:
Bill Evans Trio, Sunday at the Village Vanguard; BSO de Sobreviviré; Preisner’s Music (recopilatori de bandes sonores de Preisner); un the best of de la Billie Holiday; Lou Reed, Set the twilight reeling; PJ Harvey, To bring you my love; Zélia Duncan, Intimidade; Pixies, Doolittle; Nirvana, Bleach; Lhasa, La llorona.

2. Discos que em fa vergonya trobar buscant la resposta al punt anterior:
Fito Paez, Tercer mundo.

3. Quina és la quantitat total de música baixada al teu ordinador?
Des de fa temps, zero. M’alentia la connexió i em feia sentir malament.

4. L’últim CD que vas comprar?
El primer de Violent Femmes, que el tenia gravat en un casset ronyós.

5. Quina és l'última cançó que has escoltat abans de llegir aquest post?
All that jazz, del musical Chicago.

6. Cançó/ns que escoltes molt i que signifiquen molt per a tu:
Where you lead de Carole King; What's going on de Marvin Gaye; I've got you under my skin de Cole Porter i cantada per Ella Fitzgerald; Omaha de Counting Crows; Depois do perigo de Zélia Duncan; Haja o que houver de Madredeus; Even after all de Finley Quaye, tot el LP Transformer de Lou Reed, El bar de la esquina d'Albert Pla i El setè cel de Sisa.MEME LLIBRESC

1. Quants llibres llegeixes durant l’any?
Si compto els que llegeixo per feina dec passar del centenar, però se suposa que he de dir quants en llegeixo perquè vull, així que imagino que si arribo a la trentena ja és molt (penseu que em passo la jornada laboral llegint!!).

2. Llibreria o biblioteca?
Intento combinar-ho però guanya la llibreria.

3. Últim llibre comprat:
Alice’s Adventures in Wonderland de Robert Sabuda.

4. Últim llibre acabat:
El mateix! I no passa sovint, que normalment compro els llibres i no els llegeixo fins passat un temps, que és la falera aquella de tenir-los a casa, a la pila de pendents, que no s'acaba mai.

5. Llibre (o llibres) que llegeixes en aquest moment:
El telón de Kundera.

6. Cinc llibres que perdurin a la teva memòria i t’hagin marcat de manera especial:
Si em feu aquesta pregunta demà, us en dic uns altres, em costa molt fer aquestes seleccions...
Una casa per compondre de Núria Perpinyà, Especies de espacios de Georges Perec, L’home que mira d’Alberto Moravia, El ángel gris d'Alejandro Dolina, Rayuela de Cortázar i Las paredes del acuario d'Armando Rabazo (del qual m'he recordat poc després de fer la selecció de cinc títols i ara no puc treure'n cap per posar-lo, així que en poso sis).

7. Cinc persones a qui vols passar aquests memes:
A l’Eulàlia de Barcelonetes, a en Ricard de Quadern de sons, a l’Esther d’Espais tacats, a en Jaime de La decadencia del ingenio i a en Xavi de Miranfú. No cal que feu els dos memes si no voleu, però un sí, eh?

*Un meme és una mena de qüestionari o joc que fa un bloguer perquè després el segueixin d'altres. Fa mesos en corria un que consistia a copiar el que deia la pàgina número xx (no en recordo la xifra) del llibre que estaves llegint en aquell moment, per exemple. A mi aquests dos me'ls ha passat la Flaneuse.Creative Commons License