Nedstat Basic - Web site estadísticas gratuito
El contador para sitios web particulares
Contador gratuito L'aeroplà del Raval | Tina Vallès <$BlogRSDUrl$>

7.6.05

À la page 


Això de à la page ho feien servir els meus pares fa anys quan volien dir que algú estava molt al dia, de moda. No sé si ara encara es fa servir, crec que fa temps que no els ho sento dir, potser perquè ja no hi ha ni page, de tanta moda i tendència que ens envaeix, i més des que de tant en tant els faig venir al Raval, que ells encara anomenen Barri Xino.

I parlo de la page aquesta perquè ara són els blogs, sembla, els que hi estan, i ja ens han acabat de penjar del tot (abans era amb cel·lo, ara ja amb una incisiva xinxeta!) l'etiqueta literària que a alguns ens va gran, a uns altres els pesa, d'altres se l'amaguen i encara n'hi ha que l'envolten de neó perquè es vegi bé de lluny. Va com va.

Així que estem al dia, de moda, in, o com vulgueu dir-ho (podríem fer un recull d'expressions per dir que alguna cosa està de/a la moda). Avui és la segona jornada del dietarisme i el nou dietarisme dels blogs (coi de títol) i a una servidora la fan sortir a dir coses cap allà les dotze. Faré el que podré.

Arran de les jornades, aquests dies sembla (jo no hi era, però m'he mig posat al dia i veig que hi ha hagut enrenou) que els bloguers o dietaristes o blocaires o dipaires o joquèsé han anat sortint pels mitjans, ràdio inclosa.

I per als que us penseu que la cosa acaba aquí, aneu equivocats. Demà encara hi ha sarau. Però anem a pams i primer el que és primer. Només avançar-vos que demà, dia de l'espectador als cinemes més comercials, és un bon dia per... això: anar al cinema. No poseu la tele que no hi faran res de bo. Demà us ho acabo d'explicar, si sobrevisc a l'excursió a Sant Cugat i als meus companys de diàleg.



Creative Commons License