Nedstat Basic - Web site estadísticas gratuito
El contador para sitios web particulares
Contador gratuito L'aeroplà del Raval | Tina Vallès <$BlogRSDUrl$>

29.6.05

Moments publicitaris 


Avui hi ha poques ganes d'encadenar lletres, escassa reserva d'inventiva, la ironia és plena de pols, els replans estan buits d'anècdotes, la llibreta del viatge ianqui està amagada sota una pila de papers i el de la bastida ni xiula ni res. I tota neurona és poca per concentrar-se en la feina (no parlarem del temps, que ja n'hi ha que ho fan millor).

Així que sortiré de la línia habitual de L'aeroplà (no me la feu descriure, no) i us recomanaré una web de decoració d'interiors, tot imitant (amb permís) el que se sol fer a Ca la Flaneuse.

A Pixelgirl presents trobareu tot el que us cal per redecorar el vostre ordinador: fons de pantalla i icones de tots els estils i tècniques, des d'il·lustracions amb aire manga o naïf fins a fotografies o fotomuntatges de tota mena.

Aquí en teniu dues mostres, però no us quedeu amb això, entreu-hi, n'hi ha un munt i per a tots els gustos. I n'hi afegeixen sovint.

Aviat tornaré a la programació habitual, si no és que començo a emetre reposicions, que fa molt d'estiu. Feu zàping o, millor, apagueu tota pantalla.



Creative Commons License