Nedstat Basic - Web site estadísticas gratuito
El contador para sitios web particulares
Contador gratuito L'aeroplà del Raval | Tina Vallès <$BlogRSDUrl$>

5.6.05

Reconnexió 


Sant tornem-hi. No estem al dia de res. Quinze dies sense notícies ni connexions ens avalen. Tenim mig cap a Manhattan i l'altre mig a Carolina del Nord (set dies a cada lloc). Un cabàs ple fent cua a la rentadora. Llibres i CD que han sobreviscut a dotze hores de viatge (entre vols, escales i esperes). I un munt de coses per explicar.

I mentrestant per aquí han passat coses, esclar. Encara no hem llegit cap diari ni hem vist cap TN. Ara ens retrobarem amb el Raval (hem estat a punt de rebatejar-nos l'Aeroplà de Greenwich Village o del Soho, però els preus dels pisos per allà no tenen res a envejar als d'aquí...) i amb el quiosc. I a poc a poc anirem desfent la troca que tenim al cap de dades, anècdotes, recomanacions, descobriments, crítiques, etcèteres.

Els comentaris sembla que han fet llufa, però el jet lag és incompatible amb el codi html, així que una mica de paciència (per als que no en tingueu, sempre us quedarà el correu electrònic: tinavalles arroba yahoo punt es).Creative Commons License