Nedstat Basic - Web site estadísticas gratuito
El contador para sitios web particulares
Contador gratuito L'aeroplà del Raval | Tina Vallès <$BlogRSDUrl$>

7.7.05

Del gremi 


Avui res de conyes ni ficcions. Realitat de la dura. Els del gremi i els autònoms ho entendreu, i la resta espero que també.

Primera protesta dels traductors i intèrprets a Barcelona
Cassolada contra Maremagnum MTM

Lloc de la protesta: Rda. Universitat, 25. Barcelona.
Hora: 18.30 h.
Dia: Dijous, 7 de juliol.
Més informació: abajoconmtm@hotmail.com

Amb el suport de la Federació Sindical TRADE de CCOO i associacions de traductors, com ara TRIAC, ATIC, ACEtt i l’ATIJC, un grup de traductors i intèrprets convoquen una concentració davant de la seu barcelonina de l’empresa Traducciones Maremagnum MTM. La convocatòria, que tindrà lloc aquest dijous 7 de juliol, serà la primera protesta realitzada per un col·lectiu de traductors i intèrprets a la ciutat.

La convocatòria està motivada per l’impagament per part de l’empresa d’una sèrie d’encàrrecs de feina realitzats des que va obrir l’empresa (1999) fins enguany. Alguns d’aquests impagaments són de milers d’euros.

El propietari de l’empresa, Joan Fernando Valls Fusté, nega que hagi existit una relació laboral amb alguns dels afectats. I en la resta de casos, evita els afectats i fins i tot fingeix que és dues persones diferents: Joan Valls i Fernando Fusté; i amb aquesta actuació ha fet que s'activessin una sèrie de demandes legals. En una d’elles, celebrada fa ben poc i de la qual s’espera que el jutge dicti sentència, el fiscal demana al senyor Valls Fusté dos anys de presó per publicar un llibre sense pagar ni reconèixer l’autoria de la traducció.

Tot i l’angoixa i la pèrdua de temps i diners que han sofert els afectats i les seves famílies, l’empresa continua oberta i sense pagar els serveis prestats. I el fet que l’empresa hagi traduït 236 llibres durant els darrers cinc anys fa pensar que hi ha molts més casos de morositat encara desconeguts.

Per això, s'ha convocat una concentració: una cassolada. Serà una concentració de treballadors, com qualsevol altra, però també amb un caire diferent perquè inclourà la participació teatral de la santa dels treballadors maltractats: la Santa Precària!

Ho signen: els afectats per Maremagnum MTM.



Creative Commons License