Nedstat Basic - Web site estadísticas gratuito
El contador para sitios web particulares
Contador gratuito L'aeroplà del Raval | Tina Vallès <$BlogRSDUrl$>

13.12.05

Projectils en miniatura sense toc de queda previ 


«Jjjjjjjjjjjjjjj!»

Se t'eriça la pell en sentir aquesta filera de jotes pel carrer. Algú prepara la pólvora, no saps on caurà el projectil, ni tan sols d'on ve. Pot ser qualsevol dels que avancen pel carrer: la senyora de l'Eixample ben abillada que ha vingut a fer unes gestions, el noi jove i mal guarnit que se'n va a la universitat o a fer rodar el patí per la plaça del MACBA (perquè els qui llisquen davant del museu més modern de la ciutat tenen una edat, ja), la dona pakistanesa que acompanya els fills a l'escola, l'home filipí que desfila cap a la feina, l'avi andalús que busca unes obres (no trigarà a trobar-les) per fer el tafaner mig matí. Qualsevol.

Abans, això ho feien els avis i ho mig toleraves no saps ben bé per què, però ara has d'anar amb compte de no relliscar: tot el que surt d'un cos humà és susceptible de ser trobat en qualsevol pam de vorera del barri, fins i tot pots tenir la sort de trobar un compendi de totes les varietats líquides i sòlides en pocs centímetres, de ben segur que acompanyades d'alguna deposició animal, un problema menor.

Ara, de totes, la quinzena de jotes és la que més esgarrifa, perquè la llei de la gravetat hi té poc a veure: un pot estar travessant Joaquim Costa per Ferlandina i deixar anar el seu projectil davant de l'Horiginal. És qüestió de tècnica i entrenament, i al Raval centenars de persones assagen cada dia per fer-ho millor, perquè la feina ben feta...

«Jjjjjjjjjjjjjjj!»


NOTA 1: Sembla que és època de comiats, ara és Combray qui ens deixa. Gràcies per Càndid, Duquena, i per molts d'altres!

NOTA 2: Avui fa un any de la segona etapa de l'Aeroplà, encara no havíem aconseguit tenir un any sencer a la xarxa, així que ho celebrem com cal: «Jjjjjjjjjjjjjjj!»



Creative Commons License