Nedstat Basic - Web site estadísticas gratuito
El contador para sitios web particulares
Contador gratuito L'aeroplà del Raval | Tina Vallès <$BlogRSDUrl$>

22.1.06

L'Anatomia 05/06 i el 35 de Paper de Vidre 

Cada any he parlat de l'Anatomia, i enguany també. I atès que hi vaig anar amb una llibreteta i em vaig dedicar a escriure tot el que s'hi deia tant al peu de la lletra com vaig poder, la reflexió (personalíssima) sobre la sessió anatòmica 05/06 l'he publicada en el número 35 (enllaç directe al pdf) de la revista Paper de Vidre, que inaugura el 2006 amb un format nou gentilesa de la casa, i amb la incorporació d'unes icones força útils per facilitar la navegació amunt i avall de la revista.

No cal dir que la revista compta amb col·laboracions molt més interessants com ara un especial sobre Ramon Barnils ara que farà cinc anys que es va morir; una minientrevista a Roger Mas, que acaba de treure un disc; un escrit inèdit de Pau Riba, «Nosaltres els terroristes» (us el recomano especialment!); articles sobre literatura, sobre cinema, sobre filosofia... I, esclar, textos de creació («Ragtime» de Jordi Nopca no us l'hauríeu de deixar perdre, queda dit).

Fins i tot pot ser que aprengueu a travessar una paret, agafeu mania a Houellebeqc, us vinguin ganes de veure alguna pel·li de Casavettes, d'assaborir la tristesa en dos actes, d'anar a vendre formatge fresc a Girona...

A llegir de gust, doncs!


Vilaweb se'n va fer ressò ahir, tot i el sidral de l'Estatut.



Creative Commons License