Nedstat Basic - Web site estadísticas gratuito
El contador para sitios web particulares
Contador gratuito L'aeroplà del Raval | Tina Vallès <$BlogRSDUrl$>

20.3.06

Paper de vidre: quartet de novetats 


Paper de vidre encara la primavera amb quatre novetats importants.


La primera és que estrena web: paperdevidre.net: la revista ja té domini propi i una pàgina sense propagandes ni pop-ups que destorbin. I és de collita pròpia, així que em toca fer-ne promoció, ara més que mai.

A banda de veure-hi la portada i els articles destacats del darrer número de la revista i de poder-vos-el descarregar, a sota teniu tots els altres números apareguts fins ara i a la dreta un apartat de notícies que anirem actualitzant.

I parlant de notícies (segona novetat), el proper 23 d'abril surt un número especial de Paper de vidre amb motiu de la festa (tercera novetat) que es farà el 3 de maig a la Jazz Cava de Terrassa, amb les actuacions següents:

· ÒSCAR INTENTE ens oferirà un fragment del seu espectacle poeticomusical Ca... lluny, reDéu...!;
· ROGER PUIG / SR. POLISSÓ, cantautor, cantarà acompanyat pel seu germà Aleix al violí;
· SANJOSEX, la seva actuació serà un fi de festa ben sonat.

I per últim, la quarta novetat, la més important, la que tots esperàvem: ha sortit el número 36 de la revista, la coberta de la qual és obra de l'artistíssima Cucucaracha de Cháchara.


Sobre els continguts, no us en diré res més que quatre noms propis: Jordi Puntí, Francesc Garriga, Gabriel Ferrater i Miquel Bauçà, la resta busqueu-la a paperdevidre.net. No sé què hi feu, aquí, encara... Aneu-hi!

Afegit, 21 de març: Vilaweb se'n torna a fer ressò.



Creative Commons License