Nedstat Basic - Web site estadísticas gratuito
El contador para sitios web particulares
Contador gratuito L'aeroplà del Raval | Tina Vallès <$BlogRSDUrl$>

31.3.06

Pay-per-fly 

Ha arribat l’hora, després d’uns dies de poca dedicació bloguera per causes majors; ara digues als que encara tenen la paciència de llegir-te que dilluns, si tot va bé, començaràs a promocionar la criatura.

No saps com dir-ho, oi? Havia de ser una sorpresa i te la van espatllar, tot i que tampoc no era tan difícil de descobrir, només calia navegar una mica i ser un pèl tafaner.

O sigui que ara has d’anunciar una cosa que ja saben, i hi has de posar energia, ganes, entusiasme i molta música de fons. Perquè el que anuncies té un preu, perquè per primer cop ofereixes alguna cosa amb PVP, ISBN, dipòsit legal, etc., i tota teva.

Som-hi, doncs. I estrenem l'eina musical, que l'ocasió s'ho mereix. Cliqueu al play i no us oblideu d'engegar els altaveus:


Gentilesa de Castpost


A partir del 13 d’abril...

(Percussió eixordadora!)

... podreu comprar...

(Trompetista, fot-li pulmons!)

El llibre de L’aeroplà del Raval!



Tat-txaaaaan!

(Hi ha algú amb les mans lliures que pugui aplaudir, si us plau?)

Sé que falta una setmana perquè arribi a les llibreries, però dilluns en fem una prepromoció radiofònica i servidora volia dir-ho primer aquí que enlloc, tot i que ja hi va haver qui s’hi va avançar sense encomanar-se a ningú.

L’ordre habitual seria:
1. El llibre arriba a les llibreries.
2. Se’n fa promoció arreu on es pugui.

Però Labreu Edicions aposta per un sistema agosarat de màrqueting que ja veurem com resulta: així que dilluns començarem a posar la mel als llavis dels possibles compradors/lectors, i s’hauran d’esperar fins divendres per fotre-se-la a cullerades, si els ve de gust.

Aquí queda anunciada aquesta sorpresa que ja no és sorpresa, aquest llibre que encara no és llibre. A mesura que vagi sabent en quines llibreries es vendrà, quines altres promocions en farem, etc., us n’informaré. Tot i que ja us avanço que la cosa serà discreta i de petit comitè, com servidora. I per saber-ne més, no deixeu de visitar l'editorial, esclar, i els punts de venda dels seus llibres.

Prometo tornar a l’activitat bloguera habitual en breu i no excedir-me gaire amb l’autobombo. Gràcies per llegir aquesta parrafada sense gaire teca però amb molta il·lusió, i gràcies sobretot perquè en part sou culpables d'aquest pas de la gratuïtat digital al paper relligat en venda.


|| Afegit de 4 d'abril ||
Vilaweb ja se n'ha fet una mica de ressò.


ATENCIÓ:
El llibre definitivament serà a les llibreries després de Setmana Santa. A partir d'avui (13 d'abril), i de moment, ja el podeu trobar a La Central, Documenta i Laie.



Creative Commons License