Nedstat Basic - Web site estadísticas gratuito
El contador para sitios web particulares
Contador gratuito L'aeroplà del Raval | Tina Vallès <$BlogRSDUrl$>

30.6.06

Senyor Cap de Setmana 


Després d'enllestir la feina que m'ha tingut abduïda aquestes darreres setmanes, corro a posar-me al dia de les possibilitats d'aquest cap de setmana.

Avui tocaria anar a tallar-se les puntes a la pelada més crítica de la història. Quan comença l'estiu, va bé buidar-se el cap per dins i per fora, i si a més serveix per desfogar-se i rondinar una mica (en aquest país en què queixar-se és l'esport nacional, encara que després no ens fotin ni cas), millor.

Demà, després de ravalejar i gaudir del sol i dels Dies de Dansa, i una mica com a colofó final per a tants dies de traduir instruccions eroticofestives, tocaria anar a Martorell a sentir el Pedrals més eròtic a la Torre de les Hores. Preneu-ne nota, que promet (es veu que les organitzadores han preparat unes pocions afrodisíaques perquè la cosa acabi de la millor manera possible!):

Pedrals eròtic a la Torre de les Hores
Dissabte 1 de juliol a les 22.30 h
Carrer del Mur, 63 de Martorell



He somiat una lectora
que es delia més enllà:
els meus versos, seductora,
els llegia amb tanta boca
que al final els va besar.

Després, amb l’alè mullia
i amb els dits fregava els mots
per dur-se la poesia,
com a tinta d’ambrosia,
a altres llavis més remots.

Josep Pedrals

I diumenge, en plena Festa Major de Terrassa (la pàtria de Paper de Vidre!), aniria bé rematar el cap de setmana amb el concert dels TwoCats pel Gospel, a les 19 h a la plaça Vella, que em consta que serà sonat.

I així, dilluns, per molt dilluns que sigui, no ho serà tant, perquè haurem sentit l'estiu des de la planta dels peus fins a les puntes dels cabells (tallades o no) i tot just acaba de començar.

Senyor Cap de Setmana, vagi passant, si us plau, feia dies que l'esperàvem!

PD: A La segona perifèria proposen un cap de setmana una mica diferent.



Creative Commons License