Nedstat Basic - Web site estadísticas gratuito
El contador para sitios web particulares
Contador gratuito L'aeroplà del Raval | Tina Vallès <$BlogRSDUrl$>

6.9.06

Propera parada: fer-se gran 


Propera parada: fer-se gran. Compte, hi ha un espai buit entre el vagó de la joventut i l’andana de l’edat adulta, si poses malament el peu en baixar les conseqüències poden ser terribles.

És com allò de les barbes del veí, t’adones que el temps passa quan reps més targetons de boda a l’any del que era habitual i al teu voltant tot comencen a ser panxes que creixen, criatures que neixen i hipoteques que s’incrementen.

Els casoris, els embarassos i els pisos de propietat dels altres et fan adonar que ja han passat uns anys des que vas abandonar la facultat, et vas emancipar i vas deixar de donar explicacions per a segons què.

I si coincideix amb setembre, mes de propòsits i canvis (més que el gener), únic vestigi de l’etapa escolar que sembla que no canvia, tot esdevé més vertiginós del que hauria de ser, l’abisme s’eixampla i mirar cap endavant pot arribar a fer una certa basarda si no t’agafes a la barana, vigiles on poses el peu i camines ben convençuda.

Fer-se gran potser és començar a sentir-se còmoda repetint segons quins tòpics i defugint-ne d’altres, trobar l’equilibri entre ser tu mateixa, ser normal i no sentir-te mono de repetició.

Propera parada: fer-se gran i no deixar de ser la de sempre, de fer els transbords que calguin i de tenir sempre el bitllet a l’abast de la mà i ben visible.

NOTA: El llibre de L'aeroplà encara aixeca una mica de polseguera, i demà al matí sembla que planarà per Catalunya Ràdio. Dins del programa El matí de Catalunya Ràdio d'Antoni Bassas, a la nova secció Lecturàlia, Màrius Serra parlarà de L'aeroplà del Raval, entre d'altres llibres, entre les 10 i les 11 del matí. Qui vulgui, ho pot escoltar per Internet, i les freqüències per a les ràdios normals es poden consultar aquí.



Creative Commons License