Nedstat Basic - Web site estadísticas gratuito
El contador para sitios web particulares
Contador gratuito L'aeroplà del Raval | Tina Vallès <$BlogRSDUrl$>

5.6.05

De llibres a NY 


Fer un post nou només per dir que ja he resolt el tema dels comentaris seria una mica ranci, i més després de tres setmanes sense dir res. Així que enceto ja la que amenaça de ser una llarga sèrie d'apunts sobre els quinze dies ianquis. Intentaré alternar-ho amb altres temes, però m'haureu de perdonar el monotematiquisme dels primers dies.

L'ordre cronològic seria massa previsible així que començaré gairebé pel final i després ja veurem per on seguim. Sí, torno a insistir amb els llibres pop-up, però és que he adquirit una joia digna d'esment (els que ja l'heu vista en podeu donar fe; i els que [encara] no, mireu-ne dos detalls).

Al número 18 de la West 18th de Nova York (prop de la Union Square) hi ha Books of Wonder, una llibreria especialitzada principalment en llibres infantils i juvenils però també en llibres il·lustrats i pop-ups, tant de primera mà com relíquies de l'any de la picor.

No va ser un descobriment inesperat, ja en duiem l'adreça apuntada a la llista de coses a fer (i a la mateixa alçada que veure l'Empire State o el Central Park, eh), arran de l'exposició sobre llibres pop-up que ja us vaig comentar fa dies. I la joia que ara tinc (no puc dir entre mans perquè estic teclejant) a l'abast de la mà era una adquisició també premeditada. Però tot i així, a la llibreria ens hi vam passar gairebé dues hores remenant rareses de tota mena, mida i preu, encara que la compra ja estigués decidida abans de travessar la porta giratòria de la llibreria-cafè.

Així que si teniu pensat passar per la ciutat dels gratacels, us recomano que us perdeu un parell d'horetes per aquesta tranquil·la i agradable llibreria del barri de Chelsea i aneu fullejant edicions diverses de l'Alícia o del Mag d'Oz o del Doctor Dolittle o de Peter Pan o de qualsevol clàssic o novetat del gènere infantil i juvenil (en teoria), i no patiu que allà els nens eren minoria!?



Creative Commons License